POČETNA STRANICA
nebo  
nebo
nebo

BIOGRAFIJA

Nebojša Buhin-Nebo trostruki je dobitnik nagrade “STATUS” za najboljeg instrumentalistu Hrvatske 2003., 2005. i 2007. godine u kategoriji pop-rock glazbe. Dobitnik je nagrade “Mega muzika” (Fender Musical Instruments) za najbolji instrumentalni album 2004. godine, te dobitnik Pečata Grada Bjelovara 2007. za zasluge u kulturi. Živi u Bjelovaru.

saznajte više

DISKOGRAFIJA

Guitar Language

"Guitar Language".
Album je to koji u deset novih instrumentalnih autorskih pjesama donosi 40 minuta odlične glazbe. Za vrhunsku produkciju zaslužan je naš najnagrađivaniji producent Nikša Bratoš.

saznajte više


Nebo plays Christmas songs

"Nebo plays Christmas songs"
Nakon autorskog albuma “Guitar Language”, višestruko nagrađivani gitarist Nebojša Buhin predstavlja još jedan album, ovaj put sa instrumentalnim obradama Božićnih pjesama.

saznajte više


10 guitar stories

"10 guitar stories "
CD «10 Guitar Stories» objavljen je 2003. CD je uvršten u prodajni katalog diskografske kuće Guitar 9 Records. Snimljena su dva video spota za pjesme sa ovoga albuma - «Healing Touch» i  «New Shoes». Producent: Gojko Tomljanović.

saznajte više

VIJESTI

20th Century Guitar

"Interview u gitarskom časopisu 20th Century Guitar "
U izdanju za veljaču 2008., urednik R. Silverstein u rubrici Guitars Center Stage donosi interview s Nebom, dok se u rubrici CD reviews nalazi i recenzija albuma "Guitar Language".

saznajte više


Audio pro

"Nebo u katalogu Audio pro"
U katalogu za 2008. Audio pro Artista, Nebo reklamira Line 6 gitare.
Stranica kataloga je na www.audiopro-croatia.com. 

nebo Dizajn web stranica
biografija \ albumi \ recenzije_komentari \ fotogalerija_video \ kontakt

Copyright © 2007 Nebo Buhin

Powered by AZ promo / Dizajn web stranica
dog whistle